Pomalu končí léto a přichází podzim. Spousta lidí se na podzim netěší, začíná se dříve stmívat, večery na terase jsou o dost chladnější a jsme rádi, když zrovna neprší.
Zkuste se na podzim podívat z jiného pohledu. Příroda se zabarví do krásných barev, rozjíždí se i spousta večírků (mimochodem kde uspořádat večírek, taky víme) a hlavně restaurace přicházejí se spoustou zajímavých novinek, podzimních delikates i drinků.
Jednou z takových restaurací je i oblíbené Bejk Buu. Jako první vás zvou na nové stálé menu, zařadili do něj své rybí menu, které měli v létě jako speciální nabídku, nyní si jej vychutnáte po celý rok.
Další novinkou je podzimní menu, aneb dýně a houby. Polévka dýňová s kroketou z hovězího konfitu a k tomu si můžete dát jejich smaženici nebo top specialitu Bejk Burger ve kterém je ragú z lišek a hlívy ústřičné.
Plejádu delikates uzavírají sobotní kachny na rožni ke kterým si vybíráte ze čtyř druhů knedlíků, několika zelí a různých šťáv.
Řekněte sami, není ten podzim přece jen krásný?