Nejkrásnější secesní restaurace v České republice má nového šéfa kuchyně. A je to chef na slovo vzatý. Petr Řepásek není žádným nováčkem. Kuchařskému řemeslu se věnuje už od roku 1989 a posledních 12 let řídil kuchyni v Malostranské besedě a pod jeho vedením se Beseda stala vyhlášeným podnikem. A proto i Restaurace Obecní dům si od nového šéfkuchaře slibují velké věci.
Jeho nové menu zaujme české i zahraniční hosty a úžasně se snoubí s nádherným prostorem restaurace. A na co se můžete těšit? Mezi předkrmy můžete vybírat třeba z tataráku z tuňáka, krevet restovaných s koriandrem a zázvorem nebo terinou ʺFoie Grasʺ. Hlavními taháky jsou pak stejky dle denní nabídky, smažený telecí pavouček či konfitované kachní stehno, Nechybí ani ryby, saláty či bezmasé pokrmy. No a samozřejmě si nechte místo na nějaký skvělý dezert. Co byste řekli na větrník s karamelem, mascarpone, smetanou a jahodami?