Co se děje
Článek

Steakové víkendy ve Fresca restaurant

Dáváte přednost masu před zeleninovým salátem? Raději pořádný steak než třeba sekanou? A co teprve, když jsou v nabídce steakové víkendy, a můžete ochutnat speciální steaky. To si jednoduše nemůžete nechat ujít.

Česká klasika, francouzská a italská kuchyně, středomořské rybí speciality a výborná steaková masa. Ano, jak už jistě víte, tohle všechno a mnohem víc nabízí Fresca restaurant.

V příjemném prostředí Fresca restaurant ve Valašském Meziříčí můžete ochutnat během dvou steakových víkendů speciální steaky, které pro vás připravil Miloslav Pišťáček se svým týmem.

v pátek 26.11. a v sobotu 27.11.2021 a nebo v pátek 3.12. a sobotu 4.12.2021 ochutnáte vyzrálé maso z českých chovů a prověřených zdrojů. Uvidíte filírování masa přímo před sebou. A jako přílohy budou podávány pečené grenaile, grilovaná zelenina, omáčky - z černých lanýžů, nakládaného zeleného pepře, a omáčka z lesních lišek.

Rezervujte si stůl minimálně týden dopředu na tel: 730 173 136.

 

 

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také