Grilování, ještě do nedávna nebylo výborné grilované masíčko na ohni příliš častým jevem v restauraci. Obvykle měly restaurace v nabídce grilované maso z plynového grilu. Ovšem gastronomie se každým dnem posouvá dopředu, a tak restauratéři nelenili a do svých podniků si začali pořizovat grily na dřevěné uhlí.
Když už někdo griluje na dřevěném uhlí, pro vás je to záruka kvality. Grilují se na něm ty nejlepší kousky masa.
Ptáte se, co je na tom tak dobré? Díky dřevěnému uhlí maso získává jedinečnou vůni, kouřovou chuť a skvěle opečený vzhled.
Jedním z podniků, který na dřevěném uhlí griluje, je Restaurace SamoSebou. Na gril hází pecky v podobě hovězího flank steaku, vepřové krkovice nebo žebírek.
Otevírají v 11:00 a domů můžete odejít až ve 23:00, takže času dost vychutnat si pořádný kus flákoty.
Dejte nám vědět jak jste si pochutnali. Rezervace Zde.