Kam vyrazit v Praze? 27. října 2024 Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU? 27. října 2024 Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít.
Kde v Praze oslavit HALLOWEEN? 27. října 2024 Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Kam v Praze na brunch 22. října 2024 Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Zvláštním vlakem do pivovaru Rampušák 21. října 2024 Pro všechny milovníky piva a železniční nostalgie se chystá jedinečný zážitek. Zvláštní rychlíkový spoj z Prahy, který projede malebnými kouty České republiky přes Holice, Borohrádek až do Dobrušky, vás zavede na exkurzi do pivovaru Rampušák. Tento výjimečný výlet vám nejen umožní objevit tradiční výrobu piva, ale také vás provede trasami, které jsou běžně mimo pravidelnou osobní dopravu.
Nechte se rozmazlit lanýži 20. října 2024 Lanýže, neboli démanty kuchyně, jsou vzácný druh houby, který umí povznést pokrmy do nadpozemských výšin. A kromě skvělé chuti mají také afrodiziakální účinky. Víme, kam na ně!
Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty? 20. října 2024 Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás!
Kam na zvěřinové hody? 20. října 2024 Na zvěřinových specialitách si někde můžete pochutnat sice během celého roku, ale právě teď je nejlepší čas. Kam můžete zajít na zvěřinové hody?
Kam na zabijačkové hody? 15. října 2024 Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Symposium Culinary Prague 2024: Desátý ročník ve znamení kulinářských hvězd 15. října 2024 Kdybychom měli vystihnout letošní Symposium Culinary Prague jediným slovem, bylo by to "hvězdné." A nejen proto, že šéfkuchaři, kteří vystoupili na pódiu Divadla Hybernia, mají dohromady tolik michelinských hvězd, že by rozzářili i zimní oblohu. V sestavě, kterou pořadatelé letošní jubilejní akce připravili, jsme mohly vidět opravdové legendy světové gastronomie, které nám předvedly nejen své…