Co se děje

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

FOOD FESTIVALY v Praze a okolí: Co se chystá a na co se můžete těšit?

Přinášíme přehled food festivalů v Praze. Na co se můžete těšit?
Článek

Pivní slavnosti - kde si pochutnáte na nejlepším pivu?

Máte rádi dobré pivko? Tak neváhejte a vyberte si jednu z námi nabízených pivních akcí.
Článek

Nově otevřené podniky (nejen) v Praze

Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Thriller V pasti pokládá provokativní otázky o spravedlnosti a pomstě

Co začíná jako zdánlivě běžná krádež, se rychle mění v noční můru bez úniku. Thriller V pasti, za kterým stojí český producent Petr Jákl, přináší napětí a morální dilemata, která diváky nenechají v klidu.
Článek

Shell Days v Praze! Ochutnejte jedinečné druhy mušlí ve vybraných restauracích

Milovníci mořských plodů, zbystřete! Od 7. do 13. dubna 2025 se nejen v Praze koná akce s názvem „Shell Days“, která vás zve na výlet do světa čerstvých mušlí a výjimečných chutí. Vybrané restaurace budou servírovat speciální menu, díky kterým ochutnáte různé druhy mušlí, připravené originálními způsoby.
Článek

Hudební večery aneb kam za živou hudbou

Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Článek

Úžasné ústřice: Když je chuťový zážitek plný slanosti moře

Ústřice jsou jedním z nejdelikátnějších mořských plodů, které se dají najít. Jsou ale také jídlem, které má své zastánce, ale také i odpůrce. Dalo by se říct, že rozdělují společnost a jejich obliba mezi populací je spíše omezená. Někteří lidé milují ústřice pro jejich delikátní chuť a nezaměnitelnou texturu.
Článek

Steaková encyklopedie

T-bone, sirloin, tenderlion, hanger, rib eye je jen začátek řady steaků, na které můžete v restauraci či v řeznictví narazit. Přečtěte si o nich více. 
Článek