Kde se letos budou slavit Velikonoce? 04. dubna 2025 Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout.
FOOD FESTIVALY v Praze a okolí: Co se chystá a na co se můžete těšit? 04. dubna 2025 Přinášíme přehled food festivalů v Praze. Na co se můžete těšit?
Pivní slavnosti - kde si pochutnáte na nejlepším pivu? 04. dubna 2025 Máte rádi dobré pivko? Tak neváhejte a vyberte si jednu z námi nabízených pivních akcí.
Nově otevřené podniky (nejen) v Praze 03. dubna 2025 Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Kam vyrazit v Praze? 03. dubna 2025 Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Thriller V pasti pokládá provokativní otázky o spravedlnosti a pomstě 02. dubna 2025 Co začíná jako zdánlivě běžná krádež, se rychle mění v noční můru bez úniku. Thriller V pasti, za kterým stojí český producent Petr Jákl, přináší napětí a morální dilemata, která diváky nenechají v klidu.
Shell Days v Praze! Ochutnejte jedinečné druhy mušlí ve vybraných restauracích 01. dubna 2025 Milovníci mořských plodů, zbystřete! Od 7. do 13. dubna 2025 se nejen v Praze koná akce s názvem „Shell Days“, která vás zve na výlet do světa čerstvých mušlí a výjimečných chutí. Vybrané restaurace budou servírovat speciální menu, díky kterým ochutnáte různé druhy mušlí, připravené originálními způsoby.
Hudební večery aneb kam za živou hudbou 01. dubna 2025 Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Úžasné ústřice: Když je chuťový zážitek plný slanosti moře 01. dubna 2025 Ústřice jsou jedním z nejdelikátnějších mořských plodů, které se dají najít. Jsou ale také jídlem, které má své zastánce, ale také i odpůrce. Dalo by se říct, že rozdělují společnost a jejich obliba mezi populací je spíše omezená. Někteří lidé milují ústřice pro jejich delikátní chuť a nezaměnitelnou texturu.
Steaková encyklopedie 31. března 2025 T-bone, sirloin, tenderlion, hanger, rib eye je jen začátek řady steaků, na které můžete v restauraci či v řeznictví narazit. Přečtěte si o nich více.