Bar Monk
XZpět

po
- zavřeno
út
- zavřeno
st
- 17:00 - 00:00
čt
- 17:00 - 00:00
pá
- 09:00 - 14:30
17:00 - 00:00
17:00 - 00:00
so
- 09:00 - 14:30
17:00 - 00:00
17:00 - 00:00
ne
- 09:00 - 14:30
17:00 - 00:00
17:00 - 00:00
Nyní zavřeno
Bistra
Upřednostňujeme čerstvost a hravost, před pevně zajetými stereotypy a jde nám o to se neustále posouvat dál. Naši práci odvádíme s radostí a pečlivostí zároveň.
A co u nás děláme ?
Pečeme si každé ráno vlastní chléb, u kterého používáme metodu dlouhé fermentace za studena, díky čemu má chléb charakteristickou plnější chuť a vláčnější střídku. Chleba pečeme v litině - přesně tak, jak do dělaly naše babičky.
Vajíčka pochází z farmy pana Krále, který je k nám 3x týdně sám vozí - jsou vždy 100% čerstvá. Snažíme se jíst udržitelně, a proto když už máme na menu něco z masa, bereme ho vždy od farmářů a s českým původem.