Co se děje
Článek

Gurmánská tour s A posto po Toskánsku

22. ledna 2024 startují v italské trattorii A posto týdenní speciály, během kterých můžete vždy na jeden týden ochutnat vybrané lahůdky a víno z vyhlášených gurmánských regionů. A prvním tímto regionem,  který můžete při gurmánské cestě navštívit je Toskánsko.

Těšit se můžete nejen na skvělé toskánské jídlo, ale i na výběr lahodných vín, která pro vás v této restauraci s vybranými pokrmy důmyslně spárovali.

V rámci toskánského menu je pro vás připraveno následující menu:

  • Ribollita (polévka z kadeřávku s cizrnou) 99 Kč + Fiorini Chianti Superiore DOCG – 0,15 l (2020) 105 Kč
  • Bruschetta con paté di fegatini di pollo (bruschetta s kuřecími játry) 170 Kč + Le Pupille – Morellino di Scansano DOCG – 0,15 l (2021) 135 Kč
  • Cecina con tagliatelle di verdure (cizrnová placka se zeleninovými těstovinami) 150 Kč + Collazi Chianti Classico DOCG – 0,15 l (2020) 155 Kč
  • Peposo con fagioli cannellini (hovězí guláš s pepřem a fazolemi Cannellini) 305 Kč + Piancornello Rosso di Montalcino – 0,15 l (2020) 185 Kč
  • Cantucci e crema inglese (mandlová sušenka s vanilkovým krémem) 105 Kč + Amaretto Disaronno – 0,04 l 95 Kč

Na tyto týdenní speciály si můžete rezervovat stůl přímo zde.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také