Mezinárodní den těstovin není jen dnem, kdy lidé po celém světě oslavují dobře uvařené nudle. Cílem tohoto významného dne je především vylepšit reputaci tohoto jednoduchého, ale nutričně velmi hodnotného pokrmu. A nutno podotknout, že v pražském A postu se jim tohle opravdu daří.
Tuhle restauraci totiž dělá výjimečnou především propojení tradiční a moderní gastronomie, jejímž výsledkem jsou jednoduchá, ale dokonale vychucená jídla složená jen z těch nejlepších surovin. Restaurace si zakládá na pravých italských pokrmech, ke kterým těstoviny neodmyslitelně patří. Kombinují je zde se zeleninou, mořskými plody, bylinkami a radost udělají i všem milovníkům masa.
Dokonalé pokrmy s těstovinami zde můžete ochutnat každý den. A jsou součástí také týdenního poledního menu. Vyzkoušet tak můžete těstoviny všech možných tvarů, velikostí i druhů. Jsou však vždy pečlivě vybírány v souladu s recepty tak, aby tvořily dokonalou vizuální i chuťovou harmonii s celým pokrmem.
A jako bonus můžete v A postu nahlédnout dokonce pod ruce pravých italských kuchařů a prohlédnout si, jak váš pokrm vzniká. A posto má totiž jako jedna z mála restaurací otevřenou kuchyň, díky níž můžete poodkrýt tajemství přípravy jídel.
Ať už jste tedy nadšeným milovníkem těstovin nebo pouze občasným návštěvníkem italských restaurací, nenechte si návštěvu v italské trattorii A posto ujít. Přesvědčíte se, jak se z jednoduchého pokrmu může stát malý zázrak na talíři.