Co se děje
Článek

Restaurant Week: Kulinářský festival, který nesmíte zmeškat

Pokud jste milovníkem dobrého jídla a rádi objevujete nové chutě, pak je Restaurant Week událostí, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít. Tato oblíbená gastronomická akce vám totiž umožní ochutnat delikátní pokrmy nejlepších kuchařů z různých koutů Česka. A pochutnat si můžete v rámci této akce i na tříchodovém degustačním menu skvělé restaurace A posto trattoria v pražských Chabrech.

Co je to Restaurant Week?

Restaurant Week je gastronomický festival, který umožňuje restauracím prezentovat své kulinářské dovednosti a talent svých kuchařů. V období od 25. října do 12. listopadu 2023 si ve vybraných restauracích můžete za 590 nebo 790 Kč vychutnat exkluzivní tříchodové menu vytvořené speciálně pro tento festival.

V A posto trattorii si pro vás připravili dvě luxusní menu:

Menu A

Předkrm: Parmigiana Di Melanzane - plátky lilku, rajče, bazalka, sýr 

Hlavní chod: Pizza Bianca, mozzarella, hříbky, parmazán, rukola 

Dezert: Parfait al Pistacchio - vrstvený dezert s pistáciemi 

Menu B

Předkrm: Vitello Tonnato - tradiční italský předkrm z telecí pečeně, tuňákové majonézy s kapary a ančovičkami 

Hlavní chod: Vepřová Porchetta, brambory s máslem a rozmarýnem, gremolata 

Dezert: Cheesecake s džemem s lesních plodu

 

Jak se zúčastnit?

Pokud jste se rozhodli festivalu zúčastnit, stačí si své místo zerezervovat přímo zde

Zaručeně zde objevíte nové chutě a rozhodně vás nadchne i kreativita a um kuchařů. Ať už jste vášnivým gurmánem nebo jen občasným milovníkem dobrého jídla, Restaurant Week určitě nadmíru splní vaše očekávání.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také