Co se děje
Článek

ŠéfkuchařJan Alan Dlugopolský zve na jedinečný gastronomický zážitek

Užijte si chuť prvotřídních steaků, kterou skvěle podtrhne výběr těch nejlepších vín. Užijte si čas sami pro sebe.

Podávat se budou exkluzivní, 30 dnů stařené steaky metodou Dry Aged. Maso pochází z Arkansasu, z malebné farmy Creekstone a z Vysočiny. Splňuje normu USDA. O výběr vín se postará someliér Patrik Lhotský, který vás provede degustací. 

Tento skvělý večer je určen pouze dospělým. Neváhejte a přijďte si užít explozi chutí, úžasnou atmosféru a profesionální servis do Monarchu. A co se bude podávat?

Degustace

DEGUSTAČNÍ MENU:

Teplý předkrm:

Pečené morkové kosti, cibulový džem, chléb

Chardonnay Le Cépage 2018 La Croix-Belle

Hlavní jídlo:

Nízká roštěná Black Angus USDA 

Svíčková z CZ chovu

Grilovaná zelenina a pepřová omáčka

Rioja Reserva 2015 Vina Real

Dezert:

Krupicová pěna se skořicí, perníková zmrzlina

Prosecco Valdobbiadene Extra Dry San Venanzio

Cena: 990 Kč/os.

Degustace

Degustační menu GRANDE

Studený předkrm:

Hovězí „Prime“ carpaccio, pinie a sýr Gruyère
Ryzlink Rýnský VOC 2013 Sonberk

Teplý předkrm:

Pečené morkové kosti, cibulový džem, chléb
Chardonnay Le Cépage 2018 La Croix-Belle

Hlavní jídlo:

Nízká roštěná Black Angus USDA

Vysoká roštěná Black Angus USDA

Grilovaná zelenina a pepřová omáčka

Rioja Reserva 2015 Vina Real

Dezert:

Krupicová pěna se skořicí, perníková zmrzlina

Prosecco Valdobbiadene Extra Dry San Venanzi

Cena: 1490 Kč/os.

Pokud jste milovníky steaků a kvalitního vína - objednejte si degustaci v Pohostinci Monarch v centru Prahy.

Degustace

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také