Milujete Itálii? Jejich tradiční kuchyni, která je vlastně hodně jednoduchá? Stačí kvalitní suroviny a hodně lásky při přípravě pokrmů.
A pokud milujete i jejich pověstnou pohostinnost a jedinečnou atmosféru jste v PepeNero na správné adrese.
Nabídka v PepeNero je výhradně italská. Pizzu pečou v kombinované peci na elektrickou energii a zároveň na palivové dřevo. Připravují ji od základu sami, takže domácí pizza těsto by mohli dělat už se zavřenýma očima. "Pizzaiolo"neboli ten, kdo pizzu připravuje a je za ní zodpovědný, tvrdí, že nejoblíbenější pizzy jsou Margherita a Diavola. Margherita je s mozzarellou a bazalkou, Diavola je stejná jen místo bazalky je pikantní salám.
Nutno zmínit, že pasta, kterou podávají jje výhradně vlastní výroby. Kombinují ji s rybami a masem.
V Kuchyni pracují Italové i Češi, prý je to hlavně pro vysokou kreativitu a efektivnost. Celé kuchyni velí Antonio, narozený na jihu Itálie. Recepty si vymýšlí převážně sám, ale v nabídce nechybí i klasické italské recepty, Lasagne alla Bolognese, Spaghetti alla Carbonara nebo Tagliatelle.
Za zkoušku PepeNero určitě stojí! Nic nepropásněte a zarezervujte si stůl hned..