Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás!
Článek

Kde v Praze uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít ideální místo pro oslavu narozenin, firemní večírek nebo společenskou událost v Praze může být výzva. Proto jsme připravili podrobný průvodce nejlepšími podniky ve městě, kde můžete uspořádat svůj dokonalý event. Ať už plánujete elegantní firemní večírek, narozeninovou oslavu, nebo teambuilding, naše tipy vám pomohou najít ten pravý podnik, který splní všechny vaše představy. Prozkoumejte…
Článek

Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Dark Kitchen přináší catering nové éry s flying buffetem

Vstupte do světa, kde se setkává jednoduchost s elegancí. Dark Kitchen, inovativní projekt skupiny Spojujeme, přetváří cateringové služby nejen pomocí svého jedinečného konceptu – flying bufetu. Neboli skvělé jídlo bez kompromisů, dostupné v Praze a okolí. 
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek