Veřejnost ho poznala díky porotcování v prvních dvou řadách soutěže Masterchef. Stál za fancy restaurací Kalina v Dlouhé ulici, teď ho můžete potkat HQ PIPPI grilu, kde street food povýšil na #NEBEVPUSE a zároveň mu to umožňuje vydělávat peníze a zároveň mít čas na svůj život. Hostem dalšího dílu podcastu #GASTROTALK byl šéfkuchař Mirek Kalina.
Jak by se chtěl jmenovat? Jakou kuchařskou superschopnost by chtěl mít? A je spíš extrovert nebo introvert. Probrali jsme nejen jeho kuchařskou, ale také lektorskou dráhu. A rady se dočkají také mladí kuchaři. A jaké má plány? To vše a ještě víc se dozvíte z našeho povídání.
#GASTROTALK podporuje DobRej gastro nadační fond. číslo účtu: 6045059329/0800 Děkujeme z celého srdce všem dárcům.