Užijte si chuť prvotřídních steaků, kterou skvěle podtrhne výběr těch nejlepších vín. Užijte si čas sami pro sebe.
Podávat se budou exkluzivní, 30 dnů stařené steaky metodou Dry Aged. Maso pochází z Arkansasu, z malebné farmy Creekstone a z Vysočiny. Splňuje normu USDA. O výběr vín se postará someliér Patrik Lhotský, který vás provede degustací.
Tento skvělý večer je určen pouze dospělým. Neváhejte a přijďte si užít explozi chutí, úžasnou atmosféru a profesionální servis do Monarchu. A co se bude podávat?
DEGUSTAČNÍ MENU:
Teplý předkrm:
Pečené morkové kosti, cibulový džem, chléb
Chardonnay Le Cépage 2018 La Croix-Belle
Hlavní jídlo:
Nízká roštěná Black Angus USDA
Svíčková z CZ chovu
Grilovaná zelenina a pepřová omáčka
Rioja Reserva 2015 Vina Real
Dezert:
Krupicová pěna se skořicí, perníková zmrzlina
Prosecco Valdobbiadene Extra Dry San Venanzio
Cena: 990 Kč/os.
Degustační menu GRANDE
Studený předkrm:
Hovězí „Prime“ carpaccio, pinie a sýr Gruyère
Ryzlink Rýnský VOC 2013 Sonberk
Teplý předkrm:
Pečené morkové kosti, cibulový džem, chléb
Chardonnay Le Cépage 2018 La Croix-Belle
Hlavní jídlo:
Nízká roštěná Black Angus USDA
Vysoká roštěná Black Angus USDA
Grilovaná zelenina a pepřová omáčka
Rioja Reserva 2015 Vina Real
Dezert:
Krupicová pěna se skořicí, perníková zmrzlina
Prosecco Valdobbiadene Extra Dry San Venanzi
Cena: 1490 Kč/os.
Pokud jste milovníky steaků a kvalitního vína - objednejte si degustaci v Pohostinci Monarch v centru Prahy.