Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás!
Článek

Kde v Praze oslavit HALLOWEEN?

Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Článek

Kde v Praze uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít ideální místo pro oslavu narozenin, firemní večírek nebo společenskou událost v Praze může být výzva. Proto jsme připravili podrobný průvodce nejlepšími podniky ve městě, kde můžete uspořádat svůj dokonalý event. Ať už plánujete elegantní firemní večírek, narozeninovou oslavu, nebo teambuilding, naše tipy vám pomohou najít ten pravý podnik, který splní všechny vaše představy. Prozkoumejte…
Článek

Nová hvězda na pražské koktejlové scéně

V srdci pražských Vinohrad, konkrétně v ulici Anny Letenské 18, se na začátku února 2024 otevřel nový koktejlový bar, který si rychle získává pozornost milovníků kvalitních drinků. Savage Bar, založený dvojicí zkušených barmanů Carolou Urru a Štěpánem Šimánkem, přináší do Prahy svěží koncept kombinující prvotřídní koktejly, udržitelnost a flair bartending.
Článek

Od řeckých válečníků po Hollywood: Jak se muži loučí se svobodou?

Prozkoumejte s námi evoluci rozluček se svobodou od starověkých řeckých tradic až po klasiky moderní doby. Přinášíme vám přehled toho, jak se rozlučky se svobodou staly tím, čím jsou dnes. Na závěr vám nabídneme několik tipů na skvělá místa pro uspořádání rozlučky, které zaručeně nadchnou každého ženicha. 
Článek

Inspirace pro dámskou rozlučku se svobodou: tipy a tradice z celého světa

Rozlučka se svobodou pro ženy je speciální událost, která má dlouhou a zajímavou historii. Přestože mnoho lidí považuje rozlučky se svobodou za moderní tradici, jejich kořeny sahají až do starověku. V minulosti byly tyto oslavy často soustředěny na symbolické rituály, které měly připravit nevěstu na její novou životní roli. Tradice se však s časem vyvíjely a dnes nabízejí širokou paletu možností,…
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek