Řeznictví co má koule - Bejk Buu
XZpět
14300 Praha 4
Česká republika
Dvě hesla, se kterými jsme se rozhodli vytvořit tento projekt. Kvalita masa je pro nás na prvním místě! Proto pečlivě vybíráme, kdo nám maso bude dodávat.
Maso nám vozí každý den čerstvé přímo z jatek. Odebíráme jej v celých půlích nebo čtvrtích, abychom mohli mít přehled o čerstvosti masa a přesném dnu porážky. Jenom tak dokážeme udržet kvalitu našeho sortimentu!
Maso následně sami vybouráváme a připravujeme na krám. Balíme jej do fresh folii, aby se udržela čerstvost a maso neosychalo.
Český původ – U veškerého masa, které prodáváme můžeme doložit původ masa. Každý Kg masa má svůj rodokmen a na tom si necháváme záležet. Vše je od českých dodavatelů.
Výjimkou jsou zrající masa ze zahraničí jako je severní a jižní Amerika, telecí maso z Nizozemí a jehněčí maso z Nového Zélandu.
Náš vyškolený personál vám rád ukáže, kdo a kde maso chová, vykrmuje a pěstuje.
Součást řeznictví je prodej uzenin a vlastních výrobků. V našich rukách zde vznikají: tlačenky, sulc, paštiky, šunky, vinné klobásy a další delikatesy…
Zbytek sortimentu si necháváme dovážet od prověřených dodavatelů (beskydské uzeniny, Řeznictví Radev, Beta uzeniny…)
Náš profesionální personál vám rád při výběru masa poradí a zodpoví veškeré vaše otázky.
Všem, kteří nás přijdou podpořit bychom rádi poděkovali a věříme, že vám tu budeme dlouho dělat radost.