Co se děje
Článek

Čeští barmani udělali velkou díru do světa," říká barmanská ikona Michal Tretter #GASTROTALK

Veřejnost ho zná jako ikonu českého barmanství a inovativního mixologa. Stojí za značkou Tretter's, která dnes zahrnuje nejen bary, jako je třeba Tretter's Wine Bar by Bacchus, ale i další gastronomické projekty nebo třeba zeleninové "brambůrky".  Hostem nejnovějšího dílu podcastu #GASTROTALK byl Michal Tretter. Muž, který svou vášní a talentem inspiroval celou generaci českých barmanů.

Michal Tretter dle svých slov buď stojí, nebo leží a nic mezi tím. Také se drží přesvědčení, že "rutina dělá mistra". Jak odstartoval svou kariéru? Proč by měl každý český barman znát drink Leviathan? A co znamená "Vichr z hor" v kontextu jeho tvorby? Probrali jsme nejen jeho barmanskou dráhu, ale i jeho přístup k podnikání a životu. Michal nám také prozradil, proč ve svém životě nedělá kompromisy, povyprávěl příběhy z dob, kdy si barmani museli vozit mátu peprnou z Německa a podělil se i o klišé o "barmanovi psychologovi". 

Nahlédněte s námi do světa špičkového barmanství a poznejte muže, který svým talentem a pílí motivoval i zahraniční barmany k práci na sobě. To vše a ještě víc v novém díle videopodcastu #GASTROTALK.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také