#gastrotalk je seriál z prostředí české gastronomie. Pojďte si s námi společně povídat o tomto krásném oboru. V dalším dílu jsme přivítali ředitele Pivovaru Spojovna Jaroslava Šlaufa.
‚‚Porotě v soutěži jsem řekl, že jsem celý život pivo točil, ale že jim tedy jedno načepuju." Jak to je, čepuje se pivo, točí, nebo je to všechno jinak? I na to jsme se zeptali Jaroslava Šlaufa, ředitele pivovaru Spojovna.
Pivo bylo samozřejmě ústředním tématem našeho rozhovoru, Jaroslav je totiž bývalý výčepák, který se v hierarchii pivovaru dostal až nahoru. Jak vznikají kreativní názvy piv ze Spojovny? A kdo se také zapojil do přípravy vánočního speciálu? Poslechněte si další díl našeho #GASTROTALKU.
Česká gastronomie je krásná, pojďme si o ní povídat.