Co se děje
Článek

“Mušlí se nemusíme bát, jsou zdravé a je jednoduché je uvařit,” říká Len Le Feuvre, která stojí za Czech Mussel Week #GASTROTALK

20 let žila na britském ostrově Guernsey, kde si prošla celou řadou zaměstnání od práce jako au-pair přes práci v bance až po protidrogovém oddělení celní správy. Stihla také procestovat svět, porodit dítě a vrátit se zpět do Čech. Dnes Len Le Feuvre pracuje pro Hopi Fish Hub, logistickou firmu specializující se na mořské plody, a je také důležitým článkem festivalu CZECH MUSSEL WEEK.

Jaké to je organizovat jeden z nejpopulárnějších gastronomických festivalů v Česku? Jaké výzvy přináší zajišťování čerstvých mořských plodů v zemi bez moře? A jaký je vlastně rozdíl mezi pravým matjesem a českým matesem? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších zajímavostí odhalí Len v dalším dílu podcastu #GASTROTALK. 

#GASTROTALK podporuje DobRej gastro nadační fond. číslo účtu: 6045059329/0800 Děkujeme z celého srdce všem dárcům.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také