Kde se letos budou slavit Velikonoce? 31. března 2025 Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout.
Chřest se hlásí o pozornost 26. března 2025 Období chřestu je tady a všichni milovníci téhle zázračné zeleniny jásají. A s konzumací chřestu je spojena spousta pozitivních dopadů na naše zdraví.
Kam v Praze na brunch 25. března 2025 Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty? 25. března 2025 Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás!
Kam na byznys lunch neboli ten nejlepší pracovní oběd 07. března 2025 Každý, kdo se pohybuje v obchodní sféře, se dříve či později setká s pojmem business lunch. Ale co to vlastně znamená? Proč je tak populární a jaký význam má v obchodním světě? V následujícím článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o obchodních obědech, od definice, přes výběr správného místa, až po etiketu a doporučení nejlepších restaurací!
Proč Češi neradi chodí do hotelových restaurací? Víme, které musíte navštívit! 04. března 2025 Chodíte rádi do restaurací? Tady asi nebudete váhat. A co hotelové restaurace? Tady už se možná názory budou různit. Dnes se ponoříme do tématu, které se dotýká mnoha Čechů – proč někteří z nás neradi navštěvují hotelové restaurace. Ano, v poslední době se kvalita jídel a služeb v hotelových restauracích zlepšila, ale přesto zde stále přetrvává jistá nedůvěra nebo dokonce odpor. Podívejme se…
Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes 14. února 2025 Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři? 21. prosince 2024 Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Mikuláš: Svátek plný tradic a chutí 04. prosince 2024 Kolem 5. prosince, ulice se začínají hemžit Mikuláši, anděly a čerty. Mikuláš sice svůj svátek slaví až o den později, radosti, tradice a samozřejmě chutná lákadla se rozdávají už v úterý.
Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU? 09. listopadu 2024 Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít.
Kde v Praze oslavit HALLOWEEN? 30. října 2024 Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Kde v Praze uspořádat firemní večírek, oslavu či párty? 09. září 2024 Najít ideální místo pro oslavu narozenin, firemní večírek nebo společenskou událost v Praze může být výzva. Proto jsme připravili podrobný průvodce nejlepšími podniky ve městě, kde můžete uspořádat svůj dokonalý event. Ať už plánujete elegantní firemní večírek, narozeninovou oslavu, nebo teambuilding, naše tipy vám pomohou najít ten pravý podnik, který splní všechny vaše představy. Prozkoumejte…
Už jste letos grilovali 13. července 2024 K TEPLÝM SLUNEČNÍM DNŮM PATŘÍ TAKÉ GRILOVÁNÍGriluje se na zahradách, terasách i miniaturních balkonech. S rostoucí venkovní teplotou se úměrně zvyšuje spotřeba masa připraveného na roštu. Vepřová či hovězí žebra se stávají nedostatkovým, podpultovým zbožím!